torstai 1. syyskuuta 2016

Tämä hahmo kuolee seuraavaksi

Moiran ja Cainin avioliitto on ohi. Moiran huumeriippuvainen tytär Holly palasi Emmerdaleen ja se aiheutti ongelmia Moiran ja Cainin suhteelle. Kaiken huippu on se että Moira pelkää jopa saaneensa hiv-tartunnan likaisesta huumeneulasta!


Kaikki tämä oli liikaa Cainille, ja hän suuteli Charityä.



Moirahan ei moista petturuutta sulattanut ja jätti Cainin. Seuraavassa jaksossa Cain puolestaan jätti vihkisormuksensa Moiralle.

Mutta ei hätää, vanha heila James on edelleen rakastunut Moiraan ja tunnustaakin rakkautensa hänelle. He päätyvät harrastamaan seksiä autossa. Mutta James on suruissaan siitä että Moira ei sittenkään vastaa hänen tunteisiinsa. Myöhemmin Moira nimittäin järkyttää kaikkia ilmoittamalla että aikoo myydä maatilan ja muuttaa pois.


James ei tunnu olevan kovin uskollinen mies, sillä valitettavasti pian Suomenkin jaksoissa Emma ja James palaavat yhteen. Joten kun Emma löytää Moiran rintaliivit autosta siitä ei varmaankaan hyvä seuraa.


Emma on nykyään ykkösinhokkini sarjassa, se nainen on pelkkä käärme. Ja tuon sanominen on loukkaus käärmeitä kohtaan...

Uusimman juonipaljastuksen mukaan James onkin Emmerdalen seuraava kuolonuhri. Se miten James kohtaa loppunsa ei ole vielä tiedossa. Voisiko siihen olla syynä Emman raivoisa mustasukkaisuus?



Emmerdalessa hurja näyttelijäkato! Jo kolmas saippuatähti jättää sarjan lyhyen ajan sisällä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti